Crează Cont

Bună ziua și bine ați venit la atelierul nostru auto, situat chiar aici în Washington! Suntem mândri să vă oferim servicii complete de reparare și întreținere pentru vehiculul dumneavoastră. Cu o experiență bogată și o abordare profesionistă, suntem aici pentru a vă asigura că mașina dumneavoastră este în cea mai bună stare posibilă.

Servicii de Diagnosticare și Reparare
Echipa noastră de mecanici bine pregătiți și experimentați vă stă la dispoziție pentru a diagnostica orice problemă a vehiculului dumneavoastră. Folosim cele mai moderne instrumente de diagnosticare pentru a identifica rapid și precis cauza oricărei defecțiuni și pentru a vă oferi soluții eficiente.

Reparații Mecanice și Întreținere Preventivă
De la schimbarea uleiului la înlocuirea componentelor critice ale motorului, suntem specializați în efectuarea reparațiilor mecanice și în întreținerea preventivă. Vă asigurăm că vehiculul dumneavoastră este în cea mai bună stare tehnică, astfel încât să puteți călători în siguranță.

Sistem Electric și Electronic
Cu cunoștințe solide în domeniul sistemelor electrice și electronice ale mașinilor, suntem aici pentru a remedia orice problemă legată de iluminare, sisteme de control al motorului sau alte componente electrice.

Sistem de Frânare
Reparațiile și întreținerea sistemelor de frânare sunt la fel de importante pentru siguranța dumneavoastră ca și oricare alt aspect al mașinii. Ne ocupăm de înlocuirea placuțelor de frână, verificarea discelor și asigurarea funcționării corecte a întregului sistem de frânare.

Specializare în Pneuri și Balansarea Roților
Adițional, suntem specializați în repararea și schimbarea pneurilor. Oferim servicii complete, de la repararea anvelopelor până la înlocuirea acestora, asigurându-ne că roțile vehiculului dumneavoastră sunt în condiții optime de funcționare. Balansarea roților este, de asemenea, inclusă în gama noastră de servicii pentru a vă asigura o experiență de conducere lină și sigură.

Indiferent de necesitățile vehiculului dumneavoastră, suntem aici să vă oferim servicii de înaltă calitate și să vă ajutăm să mențineți performanța și siguranța mașinii dumneavoastră. Vă așteptăm cu brațele deschise la atelierul nostru auto din Washington!

Locație

Acum Deschis

Program

  • Luni 08:00 - 17:00
  • Marți 08:00 - 17:00
  • Miercuri 08:00 - 17:00
  • Joi 08:00 - 17:00
  • Vineri 08:00 - 17:00
  • Sâmbătă 09:00 - 14:00
  • DuminicăÎnchis