Crează Cont

CGU-CGV

 1. Termeni și Condiții Generale de Utilizare (CGU) și Vânzare (CGV)

  Bun venit pe platforma “Între Creștini”!

  Condiții Generale de Utilizare (CGU)

  1. Scopul Platformei: a. Platforma facilitează conexiunile dintre comunitatea creștină din întreaga lume, adresându-se unei varietăți de utilizatori și oferind servicii diverse, inclusiv servicii divine, studii biblice, evenimente creștine, prestări de servicii, închirieri, restaurare, catering, vânzări, transport, afaceri, formare și locuri de muncă.

  2. Schimbări ale Condițiilor: a. Platforma își rezervă dreptul de a schimba condițiile în orice moment, iar utilizatorii vor fi notificați cu privire la aceste modificări.

  3. Responsabilități ale Utilizatorilor: a. Utilizatorii sunt responsabili de respectarea legilor și regulamentelor locale în utilizarea platformei.

  4. Interdicții: a. Este interzisă vinderea, publicarea de produse sau acțiuni care contravin legilor sau regulamentelor interzise de legislația țării în care se află utilizatorul. b. Sunt strict interzise publicarea sau vinderea de băuturi alcoolice, țigări, droguri sau alte lucruri de acest gen. Sunt deasemenea strict interzise conținuturi cu caracter senzual, machiaj agresiv, sau/și orice incurajare a imoralitații. c. Imaginile cu ofensă religioasă sau împotriva Bibliei sau/și a lui Dumnezeu sunt strict interzise. d. Dezbaterile teologice sunt, de asemenea, interzise. e. Platforma își rezervă dreptul de a șterge profilurile care nu respectă aceste reguli.

  5. Responsabilitatea Platformei: a. Platforma “Între Creștini” nu poate fi ținută responsabilă în caz de vre-un incident, unde un profil parțial sau integral poate fi șters. Utilizatorul va fi invitat să își creeze din nou profilul. b. Pentru a asigura securitatea și confidențialitatea utilizatorilor este interzisă introducerea și distribuirea de date sensibile pe paginile de profil precum informații bancare, detalii despre carduri de credit sau alte informații personale și financiare. Platforma nu poate fi ținută responsabilă în cazul nerespectării acestui aspect. c. Toate informațiile șterse de utilizatori nu pot fi recuperate.

  Condiții Generale de Vânzare (CGV)

  1. Vânzări și Tranzacții: a. Vânzările și tranzacțiile sunt responsabilitatea directă a cumpărătorului și vânzătorului. b. Platforma “Între Creștini” nu intermediază sau gestionează plățile și nu este responsabilă pentru orice aspect legat de tranzacțiile dintre părți.

  2. Calitatea Produselor și Serviciilor: a. Vânzătorii sunt responsabili de asigurarea calității produselor sau serviciilor oferite, iar cumpărătorii sunt încurajați să clarifice orice întrebări legate de aceasta înainte de finalizarea tranzacției.

  3. Retururi și Rambursări: a. Politicile de retur și rambursare sunt stabilite de către vânzător și cumpărător în mod independent. Platforma nu intervine în aceste procese.

  Acești termeni și condiții reglementează modul în care puteți utiliza și participa pe platforma “Între Creștini’.” Prin utilizarea acestei platforme, sunteți de acord să respectați condițiile si termenii acestei platforme.