Crează Cont

Despre Noi

Cine suntem ?

Platforma “Între Creștini”, este dedicată conectării și susținerii comunității creștine la nivel global. Scopul nostru fundamental este să facilităm legăturile dintre membrii acestei comunități, adresându-ne unei diversități de utilizatori și oferind o gamă largă de servicii.

Misiunea Noastră:

Platforma noastră are la bază o misiune clară – să aducă împreună oamenii care împărtășesc credința creștină și să ofere un spațiu în care aceștia să se conecteze, să slujească și să crească împreună.

Servicii Oferite:

Suntem bucuroși să oferim o varietate de servicii care acoperă nevoile comunității noastre creștine. De la servicii divine și studii biblice la evenimente creștine, prestări de servicii, închirieri, restaurare, catering, vânzări, transport, afaceri, formare și locuri de muncă, suntem aici pentru a sprijini fiecare aspect al vieții voastre.

Angajamentul Nostru:

Ne angajăm să fim un loc de întâlnire pentru cei care caută să-și împărtășească credința, să găsească resurse spirituale și să construiască relații semnificative.

Suntem aici pentru a vă oferi sprijin și inspirație. Alăturați-vă nouă în călătoria noastră de a aduce comunitatea creștină mai aproape și de a crea un mediu în care fiecare individ se simte mai aproape de frații si surolile sale din lumea intreaga.