Crează Cont

Vânzări 35,00€ - 340,00€

Éclat Parfumerie

Paris, France

Bun venit la “Éclat Parfumerie”, un magazin de parfumuri situat în centrul vibrant al Parisului, oferind o călătorie olfactivă memorabilă. Acest loc de destindere al aromelor găzduiește o colecție remarcabilă de parfumuri, inclusiv celebrele creații precum Dolce & Gabbana, Shalimar, White Linen, Cabotine și Yves Saint Laurent.

Când pășești în Éclat Parfumerie, vei fi întâmpinat de un decor elegant și rafinat, reflectând esența parfumului și a luxului parizian. Lumina discretă și muzica subtilă creează o atmosferă prietenoasă și plăcută, în timp ce rafturile cu sticle de parfum dispuse cu grijă adaugă un aer de eleganță și mister.

Fiecare parfum expus în magazinul nostru a fost ales cu atenție pentru a satisface cele mai exigente gusturi ale clienților noștri. Dolce & Gabbana, cu aromele sale sofisticate și senzuale, te invită într-o călătorie a eleganței italiene, în timp ce Shalimar, cu notele sale orientale și misterioase, te îmbie să descoperi o lume plină de pasiune și senzualitate.

White Linen aduce o adiere proaspătă și pură în colecția noastră, fiind alegerea perfectă pentru cei care apreciază simplitatea și rafinamentul. Cabotine te plasează în grădinile pline de flori, cu aromele sale florale și fructate, aducând un zâmbet subtil pe buzele fiecărui purtător.

Nici colecția Yves Saint Laurent nu lipsește din această selecție de arome excepționale. Parfumurile sale captivante și elegante reflectă perfect spiritul parizian și au devenit sinonime cu rafinamentul și luxul.

Echipa noastră de experți în parfumerie este aici pentru a-ți oferi consultanță personalizată, ajutându-te să găsești parfumul perfect pentru orice ocazie sau personalitate. Éclat Parfumerie este mai mult decât un magazin de parfumuri – este o călătorie în lumea aromei, o experiență olfactivă pe care nu vei uita niciodată. Vino și descoperă arta parfumeriei în inima Parisului nostru aromatic!

Locație

Acum Deschis

Program

  • Luni 09:00 - 17:00
  • Marți 09:00 - 17:00
  • Miercuri 09:00 - 17:00
  • Joi 09:00 - 17:00
  • Vineri 09:00 - 17:00
  • Sâmbătă 09:00 - 18:00
  • DuminicăÎnchis