Crează Cont

Educație/Cursuri Începe de la 9,00€

Cursuri de Chitară

Madrid, Espagne

Salut! Sunt Nelu, un pasionat de muzică cu rezidență în inima vibrantă a Spaniei, Madrid. Cu ani de experiență în domeniul muzical și o dragoste profundă pentru chitara și teoria muzicală, îmi propun să împărtășesc cunoștințele mele cu cei interesați să descopere lumea fascinantă a sunetelor și ritmurilor.

Cursurile mele la chitară + teorie muzicală sunt adaptate atât începătorilor entuziaști, cât și celor care doresc să își îmbunătățească abilitățile existente. Cu o abordare personalizată și prietenoasă, fiecare lecție se transformă într-o călătorie muzicală captivantă.

În cadrul cursurilor, veți învăța nu doar tehnici avansate la chitară, ci și fundamentul teoretic care vă va ajuta să înțelegeți și să creați muzică cu încredere. Indiferent dacă vă doriți să vă exprimați artistic sau să vă relaxați prin acorduri melodioase, cursurile mele vă vor oferi baza solidă de care aveți nevoie.

Vă invit să faceți primul pas către a vă îndeplini visul muzical. Împreună, vom explora frumusețea sunetelor și vom construi împreună o cale muzicală personalizată. Haideți să transformăm Madridul într-o scenă magică a melodiei. Vă aștept cu nerăbdare să ne aventurăm în minunata lume a muzicii!”

Locație