Crează Cont

Ceaiuri din plante – O Aventură Aromatică în Londra

London, Royaume-Uni

Bun venit la Tea Haven, destinația ta preferată din Londra pentru ierburi excepționale destinate ceaiului. Situat în centrul orașului, Tea Haven este o oază de arome și descoperiri pentru iubitorii de ceai.

Arome Unice din Toată Lumea: Tea Haven se mândrește cu o selecție impresionantă de ierburi pentru ceai, aduse din diverse colțuri ale lumii. Indiferent dacă îți dorești un ceai relaxant de mușețel, un amestec revigorant de mentă sau o experiență exotică cu ceai de hibiscus, vei găsi o varietate bogată pentru a-ți satisface gusturile.

O Calatorie aromată prin Grădina Botanică: Intrând în Tea Haven, vei fi învăluit de parfumurile înmiresmate ale ierburilor proaspete și vei simți cum aroma te duce într-o călătorie plină de descoperiri. Fiecare iarbă este selectată cu grijă pentru a asigura calitatea superioară a ceaiurilor noastre.

Experiență Personalizată: Echipa noastră pasionată și bine informată te va ghida prin bogăția de opțiuni. Dacă ești în căutarea unor ierburi specifice pentru anumite beneficii pentru sănătate sau pur și simplu vrei să îți îmbogățești paleta de gusturi, suntem aici să te consiliem.

Ambianță Primitoare: Cu o atmosferă primitoare și plină de căldură, Tea Haven este locul perfect pentru a petrece timp explorând aromele și savurând ceaiuri unice. Bucură-te de momente de relaxare în zona noastră de degustare, unde poți încerca gratuit diferite amestecuri.

Evenimente și Workshop-uri: Tea Haven organizează periodic evenimente și workshop-uri în care poți participa pentru a învăța mai multe despre arta preparării și degustării ceaiului. De la sesiuni de degustare până la demonstrații despre beneficiile ierburilor, avem întotdeauna ceva special în desfășurare.

Descoperă magia ceaiului la Tea Haven – locul unde iubitorii de ceai găsesc împlinire în fiecare ceașcă!

Locație

Acum Deschis

Program

  • Luni 09:00 - 18:00
  • Marți 09:00 - 18:00
  • Miercuri 09:00 - 18:00
  • Joi 09:00 - 18:00
  • Vineri 09:00 - 18:00
  • Sâmbătă 10:00 - 17:00
  • DuminicăÎnchis
1 persoană marcată de acest loc