Crează Cont

Bun venit la “Gusturi Urbane” – O călătorie culinară în inima Los Angeles-ului!

Los Angeles, Californie, États-Unis

Descoperă Bucătăria Noastră Excepțională:

La “Gusturi Urbane,” am creat o experiență culinară autentică, combinând pasiunea pentru savoarea ingredientelor de cea mai înaltă calitate cu atmosfera vibrantă a orașului Los Angeles.

Meniuri Distincte:

1. “Culorile Carnei de Viță”:
Încântă-ți simțurile cu meniul nostru de carne de vită, preparată cu măiestrie și servită în diverse variații. De la suculentul file mignon la spectaculoasele ribs, fiecare preparat este o oază de gusturi îmbietoare.

2. “De la Marea Noastră la Masa Ta”:
Experimentează prospetimea și savoarea direct din ocean! Meniul nostru de pește aduce în farfurie delicii precum sushi, somon la grătar și alte delicatese marine.

3. “Culorile Salatelor Noastre”:
O colecție de salate proaspete și inovatoare, preparate cu ingrediente de sezon, pentru a-ți răsfăța simțurile și a aduce o notă sănătoasă în experiența ta culinară.

Creăm Momentul Perfect:

Cu un interior modern și elegant, “Gusturi Urbane” oferă un cadru relaxant și sofisticat pentru întâlniri de afaceri, cine romantice sau pur și simplu momente de relaxare cu prietenii.

Adăugăm Un Plus de Originalitate:

Pentru a îmbogăți experiența noastră culinară, am introdus un meniu special inspirat din bucatăria fusion, combinând elemente din diverse culturi. De exemplu, “Rolls L.A. Fusion” aduce o combinație inedită între sushi japonez și influențe californiene, oferind o experiență surprinzătoare și delicioasă.

Locație

Acum Deschis

Program

  • Luni 11:00 - 14:00
  • Marți 11:00 - 14:00
  • Miercuri 11:00 - 14:00
  • Joi 11:00 - 14:00
  • Vineri 11:00 - 14:00
  • Sâmbătă 10:00 - 23:00
  • Duminică 10:00 - 23:00