Crează Cont

Biserica Mararata Corjeuți

Corjeuți, Moldavie

Despre Biserica Noastră

Biserica Penticostală Maranata este situata în satul Corjeuți , ne străduim să aducem o transformare pozitivă în viețile oamenilor prin învățături biblice solide, rugăciune ferventă și slujire dedicată. Avem o viziune de a fi o comunitate în care fiecare membru se simte iubit, acceptat și încurajat să crească în credință și relație cu Dumnezeu.

Învățături Biblice

În fiecare duminică, vă invităm să vă alăturați nouă în cadrul cultelor noastre, unde experimentăm o atmosferă plină de închinare autentică cu învățătură bazată pe Biblie. Ne bazăm pe Scriptură pentru a ghida viața noastră și credem în puterea transformatoare a Cuvântului lui Dumnezeu.

Rugăciune și Slujire

Credem cu tărie în puterea rugăciunii și dedicăm timp pentru a ne ruga împreună, susținându-ne reciproc în nevoi și bucurii. Suntem, de asemenea, implicați în slujirea comunității, căutând să aducem speranță și ajutor celor din jur prin diferite programe și inițiative sociale.

Cum vă puteți alătura

Dacă sunteți în căutarea unei comunități spirituale care să vă susțină, încurajeze și să vă ajute să vă apropiați mai mult de Dumnezeu, vă invităm să ne vizitați. La Biserica Penticostală Biserica Maranata din Corjeuți, sunteți așteptați cu brațele deschise.

Indiferent de vârstă, etnie sau situație socială, suntem oameni care se adună pentru a forma o familie spirituală și pentru a crește împreună în credință și în cuvânt.

Pentru mai multe informații despre programul nostru, evenimente speciale sau despre cum vă puteți implica, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă întâmpina și pentru a vă ajuta să vă dezvoltați în călătoria dumneavoastră spirituală.

Video

Locație

Acum Închis

Program

  • LuniÎnchis
  • MarțiÎnchis
  • Miercuri 18:00 - 20:00
  • Joi 18:00 - 20:00
  • VineriÎnchis
  • SâmbătăÎnchis
  • Duminică 10:00 - 12:00
    16:00 - 18:00